П`ятниця, 19.04.2024, 04:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 10 » "МарСпирт" 2:2 "Чортків". Все вирішують стандарти…
20:31
"МарСпирт" 2:2 "Чортків". Все вирішують стандарти…
  Дев'ятий тур чемпіонату області   викликав неабиякий інтерес у  чортківських вболівальників. І не лише тому, що це був останній тур першого кола змагань, після якого команди відправляться у двотижневу відпустку, а й тому, що цього разу до Чорткова завітав марилівський "МарСпирт", котрий ділить другу позицію із Заліщиками у турнірній таблиці.

 "МарСпирт" зараз явно "на коні", вони не знали гіркого смаку поразки аж до сьомого туру, в якому програли "Тернополю"! Проте, у статистиці  марилівської команди є достатньо кумедний факт – з чотирьох пропущених голів у восьми (!) турах,  всі пропущені вдома..! Також вигідним для "Чорткова" є те, що у четвер "МарСпирт" проводив гру за Суперкубок  області, в якому поступився тому ж таки "Тернополю" із розгромним рахунком 0-3. Матч видався важким, тому можна уявити, в якій фізичній формі приїхали в Чортків марилівські футболісти.

Щодо чортківчан, то для них нічого не віщувало біди. Настрою в колективу І.Брикайла було хоч відбавляй. В останніх двох іграх "Чортків" забив 6 голів, натомість нічого не пропустивши.  

До матчу підступили без втрат, не рахуючи капітана команди Івана Футрика (отримав червону картку у матчі з "Зорею").

Краще розпочали гру господарі поля. Вже на третій хвилині матчу півзахисник "МарСпирту" не реалізував вихід віч-на-віч із кіпером "Чорткова", а на сьомій хвилині хтось із гравців марилівської команди з-за меж штрафного наніс більярдний удар, проте круглий від рук Андрія Яриша влучив у стійку!

На 17-й хвилині спиртовики знову могли вийти вперед, але на прострільний пас з правого флангу у центр карної зони ніхто із гравців "МарСпирту" не відгукнувся.

Постійне насідання на ворота чортківчан дещо деморалізували нашу команду. Аж тут на допомогу прийшли стандарти. На 23-й хвилині "Чортків" заробив досить перспективний штрафний майже на лінії штрафного майданчика. До м’яча підійшов Корнелій Троян – подача на дальню стійку – там опиняється Віктор Ковальчук, який гарматним ударом головою кладе м’яч у дев'ятку воріт – 0:1!

Спиртовики  явно приїхали не за поразкою, тому одразу ж почали масивно атакувати. На 45-й хвилині у карній зоні чортківчан утворився справжній сумбур, в результаті якого голкіпер "Чорткова" парирував могутній удар впритул, а потім із пустих воріт м’яча вибив хтось із чортківських захисників. Після чого пролунав свисток судді, котрий зафіксував мінімальну перемогу чортківчан у першому таймі.

Вже з самого початку другого тайму ініціативою заволоділи гравці "МарСпирту". Так, на 54-й хвилині, після затяжної атаки правим флангом, м’яч прилетів до нападника спиртовиків, котрий буквально завів м’яча у ворота Яриша – 1:1!

Після пропущеного голу "Чорткову" явно не вистачало змін, проте І.Брикайло вирішив, що така гра нас повністю влаштовує. Практично весь другий тайм ніхто не міг оволодіти м’ячем, складалося таке враження, що так матч і закінчиться. Однак, на 85-й хвилині, лівий півзахисник "Чорткова" Віталій Іваськів взяв ініціативу на себе: пройшов трьох (!) захисників та наніс сильний удар у кіпера господарів поля – круглий влучив йому у ногу та зрикошетив у ворота – 1:2!

І аж тут, раптом, на 87-й хвилині матчу,  всі чортківські вболівальники застигли в жаху, коли головний арбітр матчу Андрій Яблонський поставив пенальті у ворота "Чорткова"! Це рішення викликало масу обурення, адже порушення було досить таки сумнівне! Андрій Яриш, хоч і вгадав напрямок м’яча, проте удар виявився достатньо сильним – 2:2!

Свисток арбітра -  у чортківському дербі не виявили сильнішого – 2:2.

В кінці хочу відзначити хорошу глядацьку аудиторію на матчі "Чорткова". Є надія, що безфутбольне мовчання, яке переніс наш "Харчовик" вже позаду. За сьогоднішнім матчем можна судити – глядачі знову згадали дорогу на стадіон. Звісно, матч при порожніх трибунах, і при заповнених - це дві великі різниці, то ж дуже тішить багаточисельна підтримка нашої команди. Адже у такому випадку і команда не дозволяє собі грати "абияк".

 Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1688 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 3
3 ігор  
0
чортіків красавці. Нічо, в длугому колі вони нахапають той спірт)))))))))

1 Faino  
0
Ех, обігрувати треба було тих "C2-H5-OH"...

2 INGLATER  
0
biggrin
суддя рулить)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!