Четвер, 25.04.2024, 10:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 10 » "Марспирт" 1:0 "Чортків". "Спиртовики" та суддівська клоунада вибивають "Чортків" із Кубка…
21:33
"Марспирт" 1:0 "Чортків". "Спиртовики" та суддівська клоунада вибивають "Чортків" із Кубка…

Зустріч між ФСК "Чорктів" та "Марспиртом" чекали ще задовго до початку. Адже мова йшла про матч-відповідь півфінала Кубка області! На "Харчовику" команди розписали мирову (1:1), тому фіналіста мали визначити вже у Копичинцях.

Про мотивацію на цей поєдинок говорити навіть не варто. "Чортків" міг вперше стати фіналістом Кубка. Натомість "Марспирт" у свою чергу повторити досягнення минулого року. Хоча можливо й перевершити його вигравши турнір. Нагадаємо, що минулого року марилівський колектив у фіналі поступився "Тернополю" із рахунком 2:3. Цікаво також і те, що обидві команди є чортківськими. Про які компроміси можна говорити? "Тільки перемога!", - саме з таким девізом виходили команди на поле копичинецького стадіону!

Вже з перших хвилин матчу м'яч застряг у центрі поля. Нікому не вдавалося хоч на декілька хвилин взяти ситуацію під свій контроль. Перший гольовий момент виник у гостей поєдинку. На 17-й хвилині, після затяжної атаки чортківськими футболістами, Ростислав Ціх метрів із тридцяти смачно приклався по м'ячу – голкіпер господарів поля перевів м'яч з-під перекладини на кутовий!

Після цього головні дієві особи гри, вони ж арбітри, розпочали клоунаду. Складалося враження, що прийшов не на футбол, а у цирк. Так, на 40-й хвилині Андрій Шпак (гравець "Марспирту") прямою (!!!) ногою в'їхав у ногу Сергію Скалію. На що головний арбітр Тарас Соломчак (із міста Бучача) показав лише жовту картку, чим викликав масу обурення. Навіть деякі вболівальники марилівської команди, котрі сиділи біля мене, погоджувалися на вилучення.

Перший тайм завершився проходом Іваськіва по лівому флангу, а, згодом – ударом поруч із стійкою. Свисток судді. Перерва.

Щойно арбітр дав свисток на другий тайм,  "Чортків" заробив перспективний штрафний удар із правого флангу. До м'яча підійшов Троян – подача у карну зону – Скалій небезпечно пробивав головою, проте шкіряна сфера влучила в захисника, після чого вилетіла на кутовий.

Запалу чортківській команді вистачило не на довго. Одразу після цього моменту м'яч знову безнадійно  застряг у центрі поля, де нічого цікавого відбутися і не могло. Зруйнував тишину зовсім нелогічний гол "Марспирту": подача з кутового на ближню стійку,  там чортківські захисники залишили зовсім вільного гравця з Марилівки, котрий, високо підстрибнувши, поклав м'яч у дальній кут воріт – 1:0!

Після голу у ворота "Чорткова" судді продовжували чинити свавілля. Маса сутичок, які місцями переростали в справжні бійки нічим не каралися! Бокові арбітри помилялися практично в кожному епізоді, чим ганьбили свою репутацію.

Реальну нагоду вирвати таку бажану нічию "Чортків" все-таки мав. На 92-й хвилині, після сильної подачі з флангу, капітан команди Іван Футрик трішечки не дотягнувся до м'яча…

Пролунав суддівський свисток – "Чортків" вилітає із Кубка області. Проте, не слід робити з цього трагедії – це ж лише перший сезон! Перемоги обов’язково будуть. Зараз головне зібратися із силами та сконцентрувати всю увагу на Чемпіонаті області, в якому ще далеко не все ясно.

 Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1389 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 13
12 Інокентій  
0
там на відміну від вас нема фото і відео. мені взагалі то всерівно, але можливо ще комусь (ви мабуть і так подивились) було б цікаво глянути, але нє то нє

13 INGLATER  
0
Там немає відео-огляду матчу, який б міг принести нову інформацію. Тому, вважаю доречним не давати посилання.

10 Інокентій  
0
в якій мірі конкурентом? поясніть в чому полягає конкурентність того ресурсу до вашого?

11 INGLATER  
0
Там, як і у нас, є матеріал про цю гру.
Цього достатньо?

8 Інокентій  
0
та діло ваше ;) але для довідки - реклама завжди передбачає дохід. і ще, прогугліть слово PR - так для загальної інформації

9 INGLATER  
0
Сайт, посилання якого Ви дали, в деякій мірі є нашим конкурентом. Тому, матеріали з того ресурси публікуватися на нашому сайті НЕ будуть.
Дякую, обовязково.

6 Інокентій  
0
це мабуть ви не знаєте що таке реклама :) Реклама передбачає за собою матеріальний дохід. Який матеріальний дохід в тому що люди можуть побачити фото-відео з матчу?

7 INGLATER  
0
Реклама не завжди передбачає матеріальний дохід.
У Вашому випадку це реклама інет-ресурсу, піар.

4 Інокентій  
0
то не реклама. хоча впринципі правильно, навіщо комусь дивитись фотки і відео з матчу. все правильно зробили!

5 INGLATER  
0
Ви, мабуть, не знаєте, що таке реклама.

3 Інокентій  
-1
фото-відео ще найшов тут: *реклама*

ADMIN: реклама заборонена

2 Vovik  
-1
Команда Марилівки справедливо вийшла до фіналу турніра!
Самі гравці Чорткова зробили "клоунаду" на полі.
Встидно за таку поведінку цих досвідчених гравців...

1 льолік  
0
І таким суддям довіряють судити чемпіонат України в 1 лізі...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!