Середа, 24.04.2024, 16:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 21 » "Чортків" 2:1 "Тернопіль". Логічна та заслужена перемога чортківчан на "Харчовику"!
20:48
"Чортків" 2:1 "Тернопіль". Логічна та заслужена перемога чортківчан на "Харчовику"!

Перемогою чортківчан завершився поєдинок чотирнадцятого туру Чемпіонату Тернопільської області між ФСК "Чортковом" та «Тернополем». Завдяки тотальній перевазі чортківських футболістів "Чортків" зумів перервати цілу серію невдач, котра тривала вже майже два місяці.

Чого очікували чортківські вболівальники, які зібралися цього дня зібралися на "Харчовику"? Звичайно, що публіка, котра вже встигла скучити за перемогами чекала на видовищну гру, а головне – на результат. Хоч і суперник цьому не дуже сприяв…

Першу 10-хвилинку виграли тернополяни. Закрутивши "каруселі" навколо воріт Чесановського, здавалося, що гол у ворота чортківчан – це лише справа часу. Втім, за весь перший тайм "Тернопіль" створив  лише один момент, який згодом і став гольовим. Але про це пізніше.

"Чортків" старався грати другим номером, сподіваючись на контратаки. На 22-й хвилині, десь метрів 35 від воріт чортківчани заробили штрафний. До м'яча підійшов Ростислав Ціх. Удар – сфера влітає точно у дев'ятку воріт, яку "тримав" кіпер "Тернополя" Вірковський – 1:0!

Відчувши "смак крові", чортківчани одразу забили вдруге! Руслан Хома з права перевів "круглого" в центр на зовсім вільного Василя Рибака, котрий прицільно поклав м'яча у нижній кут воріт – 2:0!

На 30-й хвилині "Чортків" міг ставити крапку в матчі та відправити тернополян достроково додому. Віталій Іваськів прокинув м'яч між двома захисниками "Тернополя" на Хому, той п’яткою відкинув у вільну зону на Рибака, котрий гарматним ударом розстрілював ворота Вірковського – шкіряна сфера просвистіла поруч із дев'яткою! Кіпер тернополян у цьому моменті міг лише спостерігати за польотом м'яча…

Але одразу ж спрацювало старе-добре футбольне правило – "не забиваєш ти – забивають тобі". Хоча й сам гол вийшов доволі хаотичним. Кіпер тернополян виконав вільний удар, м'яч зрадницьки перелетів всіх захисників "Чорткова" та потрапив до Сергія Полянчука, який зльоту пробив у дальній кут воріт – 2:1! Чому гол хаотичний? А тому що всі застигли в очікуванні того, що боковий арбітр зафіксує положення поза грою. Дивлячись збоку склалося враження, що воротар "Чорткова" навіть не намагався ловити м'яча.  Дива тай годі…

Другий тайм проходив за тим же сценарієм. "Тернопіль" намагався контролювати м'яч на чужій половині поля, місцями забуваючи про оборону. Кілька хороших контратак провели чортківчани у другому таймі, але довести бодай одну до голу так і не вдалося. Також на 60-й хвилині Ціх перевірив кіпера тернополян ударом із штрафного – Вірковський з-під перекладини перевів круглого на кутовий.

Свисток судді. Цілком логічна та заслужена перемога "Чорткова", хоч і неочікувана. Чортківчани перервали свою безвиграшну серію, та ще й як перервали! Перемогли  лідера чемпіонату! Думаю, після цього матчу можна зарядитися позитивом та з впевненістю дивитися у майбутнє.

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1384 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 3
2 stim  
0
Чому Жидоніка не випустили?

3 INGLATER  
0
Питання какбе не до тієї аудиторії)
Жидоніка взагалі чогось не випускають тепер..

1 Faino  
2
А от за перемогу над ФК "Тернопіль" - велике людське спасибі. Як вже ці фраєри, "мерські пестунчики" запарили...
Від імені вболівальників "Ниви" - оголошується подяка! Ура! biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!