П`ятниця, 29.03.2024, 14:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 31 » Щедрий урожай колосся… "Чортків" - "Колос" - 4:0.
21:42
Щедрий урожай колосся… "Чортків" - "Колос" - 4:0.

У 16-ому турі Чемпіонату Тернопільської області з футболу ФСК "Чортків" на власному полі розбив "Колос", що із Бучача, і бажане четверте місце в групі ще більше наблизилося до чортківчан!

Створювати гольові моменти чортківчани почали вже з стартового свистка арбітра. Так, на 5-й хвилині, після пасу Ростислава Ціха Сергій Скалій пробив поруч із дев'яткою. Трішки згодом нагоду забити втратив вже Віталій Іваськів, не переправивши м'яча у ворота.

На 13-й хвилині трапився черговий супермомент у чортківчан. Скалій, отримавши простір у карній зоні суперників, намагався перекинути кіпера "Колоса", проте, перекинув і ворота.

Після цього моменту гра дещо заспокоїлася. Перевагою володіли чортківські футболісти, періодично намагаючись загострювати ситуацію. При такій грі гол у ворота гостей ставав лише питанням часу.

На 34-й хвилині "Чортків" знову не реалізував чудову нагоду вийти вперед. Руслан Хома, накрутивши на правому фланзі свого опонента, віддав прицільну передачу на відкритого на протилежному краю Іваськіва, той "повернув" у центр на Ціха, а Ростислав намагався красивим обвідним ударом влучити у дев'ятку, проте - не вийшло. Трибуни зітхнули…

Наостанок Хома точно пробив у нижній кут воріт – та кіпер гостей парирував удар, отримавши за це аплодисменти. Свисток судді – нічия після першого тайму, при значній перевазі. Як виявилося, наші хлопці берегли голи на другу половину.

І з початком другої половини гри - чортківчани одразу ж зробили те, що не могли зробити цілий перший тайм – вийшли вперед! Ціх віддав націлений пас на вільного Цілінського,  котрий гарматним ударом пробив мимо голкіпера "Колоса" – 1:0!

Буквально через дві хвилині "Чортків" мав забивати вдруге - Ігор Жидонік, вийшовши віч-на-віч із кіпером, пробив у дальній кут – проте круглий влучив у стійку… Хвилиною пізніше знову ж таки Жидонік міг засмутити  воротаря Бучача, але перший удар Ігора кіпер парирував, а після добивання м'яч пройшов над перекладиною.

Володіючи тотальною ігровою перевагою - чортківчани раз по раз втрачали стовідсоткові нагоди зробити рахунок більш переконливим. Підтвердженням тому став момент, коли Скалій із п’яти метрів розстрілював ворота гостей – кіпер, піймавши кураж, відвів загрозу! І саме тоді, коли з’явилися думки про те, що страж воріт "Колоса" більше одного забити ніяк не дозволить - Скалій виправився! Знову вихід віч-на-віч з кіпером, невідпорний удар у дев'ятку воріт – 2:0! Крига скресла... Відзначимо також не надто вдалі дії бучацьких  центральних захисників у ці хвилини.

"Сьогодні не його день" – саме так говорили на стадіоні вболівальники після того, як  Ігор Жидонік не реалізував третій (!) вихід віч-на-віч із кіпером гостей.

Зате Сергій Скалій сьогодні порадував чортківських шанувальників футболу. Відібравши круглого ще в центрі поля, сміливо пройшов аж у штрафний майданчик та пробив у ближній кут – м'яч зрикошетив від захисника та влетів у ворота – 3:0!

Через 2 хвилини крапку у матчі поставив Кушнір. Після розіграшу кутового, Іван Футрик виконав подачу у штрафний майданчик – Микола головою перекинув голкіпера гостей, котрий невдало розмістився у воротах – 4:0!

Свисток судді – і ФК "Чортків" здобуває чергову домашню перемогу та готується до виїзду в Хоростків, де їм протистоятиме місцева "Зоря".

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1265 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 2
1 льолік  
0
Треба подавати огляди усіх матчів команди,а не тільки коли вона виграє у відвертого аутсайдера

2 INGLATER  
0
Я подаю огляди тих матчів, на котрих був.
Думаю, Вам слід тішитися тим, що є...
Тому що це єдиний інет-ресурс про ФСК Чортків.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!