Вівторок, 19.03.2024, 06:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 6 » "Галичині" вдалося вистояти у Чорткові "на нуль"!
20:34
"Галичині" вдалося вистояти у Чорткові "на нуль"!

     Тепер офіційно – великий футбол повернувся у Чортків! З цим нас ще перед початком матчу привітали владні мужі, побажали всім командам-учасницям вдачі та перемог.

І, вже за кілька хвилин, судді вивели команди на поле. Чортківчани вийшли у доволі незвичній для себе синій формі із білими номерами на спинах. Змінили на фарт? Нагадаємо, що того року ФСК "Чортків" виступав у чорній та чорно-білій формі.

Щойно суддя дав свисток, що символізував про початок матчу, чортківчани одразу ж заволоділи ініціативою, спокійно контролювали мяч та намагались комбінувати. Втім, це й повинні робити господарі поля. Проте, з кожною хвилиною чортківські футболісти все більше й більше насідали на ворота гостей. І здавалося, що "Галичина" із Монастириської твердо налаштована просто відбиватися на протязі усього матчу. Хоча, один-два контр-випади у виконанні гостей ми все-таки побачили.

Вже на перших хвилинах Кушнір, користаючись помилкою захисника (а таких помилок було досить таки багато) намагався завдати удару по воротах, але кіпер гостей не дрімав, вчасно вийшовши та забравши круглого. Кількома митєвостями пізніше вже інший форвард чортківчан – Левчук – міг відзначитись. Прийнявши у воротарській зоні передачу з флангу, трішки забарився з ударом, тому захисникам не було важко ліквідувати загрозу. Вже ближче до середини першої половини зустрічі той же Левчук знову міг відкрити рахунок. Після затяжної атаки пробив несильно, але в кут воріт, можливо саме тому кіпер гостей не зміг зафіксувати м'яча та перевів його на кутовий.

За весь перший тайм "Галичина" так і не спромоглася бодай як-небудь відповісти на постійні атаки господарів. А "Чортків" тим часом марнував момент за моментом. Після 30-ї хвилини на "Харчовику" стало дійсно гаряче. Спершу Кушнір опинився на ударній позиції, прицілився та пробив сильно в кіпера гостей. Той не зміг спіймати круглого, вибивши його далеко за межі карного майданчика. Але там на підбиранні ідеально зіграв Левчук, підхопивши м'яча та пробивши прямо у перекладину! Відверто пощастило гостям.

Не пройшло й п’яти хвилин, як 13-й номер чортківчан спокійно прийняв навісну передачу у воротарській зоні гостей (!), зряче відкинув на Левчука, а той сильним ударом із кількох метрів розстрілював стража воріт "Галичини"! Скажете, гол? Та ні! Незрозумілим чином кіпер парирував цей удар! Сьогодні фортуна була явно на стороні гостей…

Та чортківчани все-таки могли забити гол у роздягальню! 13-й номер "Чорткова" відкотив м'яча під удар Цілінському, а той гарматним ударом перевірив кіпера гостей! Та воротар піймав кураж і відвів загрозу від власних воріт! Перерва була просто необхідна. Не вистачало креативу гравцям "Чорткова", так само його не вистачило київському "Динамо" у грі проти луганської "Зорі". Дивні паралелі, чи не так? :)

На другий тайм вийшли ті ж футболісти, що грали у першій 45-хвилинці. Замін не було ні у господарів, ні у гостей. Також не змінився малюнок гри – "Чортків" насідав на ворота "Галичини", а ті в свою чергу навіть не намагались вибігти у контратаку. Дивна тактика. Але ж спрацювала.

Вже у дебюті другого тайму Левчук пробивав через себе – круглий просвистів у кількох сантиметрах над перекладиною. Потім капітан господарів Футрик смачно приклався до м'яча після подачі з кутового – знову поруч зі стійкою. Не влучив у площину воріт і Цілінський, пробиваючи з-за штрафної.

Ще одна серйозна пожежа біля воріт гостей трапилась в середині другого тайму. Після чергового прострілу в штрафну захисник помилився та пустив круглого під ногами, Левчук опинився віч-на-віч із воротарем та потужно пробив із п’яти метрів – та кіпер знову парирував цей удар! Не встигли гості оговтатись від попереднього моменту, як той же Левчук точним пасом знайшов у штрафній чотирнадцятого номера "Чорткова", який в падінні намагався переправити м'яча у дальній кут – та знову мимо!  

І вже на останніх хвилинах зустрічі знову хтось із чортківчан впритул розстрілював стража воріт гостей, та той був як завжди неперевершений! Здавалося, що людині не під силу відбити такий удар…

Пролунав суддівський свисток – "Чортків" не дотиснув суперників та задовольняється лише нічиєю у першій домашній грі сезону!

Хотілося б також роз’яснити ситуацію, яка виникла у першому турі чемпіонату, де "Заліщики" приймали "Чортків". Господарі розбомбили чортківчан із рахунком 4:1 та при цьому порушили правила, що прописані у регламенті змагань. А саме – на полі повинно знаходитись 2 гравці 1994-1996 років народження. А у складі "Заліщиків" такий був лише один. Тому "Чортків" подав апеляцію у контрольно-дисциплінарний комітет, який задовільний позов чортківчан та зарахував "Заліщиками" технічну поразку 0:3.

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1859 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 2
2 INGLATER  
0
льолік, мені ще не дали заявку. Як я можу знати? Кого знаю - того й писав. Від того картина не міняється

1 льолік  
0
Вивчи по прізвищах,кого заявив Чортків,бо номер такий,номер сякий-незрозуміло хто є хто

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!