Четвер, 25.04.2024, 00:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 14 » "Добрівляни" 1:0 "Чортків". Безвиграшна серія продовжується…
21:54
"Добрівляни" 1:0 "Чортків". Безвиграшна серія продовжується…

Поєдинок "Добрівляни" – "Чортків" сміливо називали центральним матчем 13-о туру Чемпіонату області. Між цими командами вирішується хто саме посяде завітну четверту сходинку та проб'ється у фінальну частину турніру. Хоч і у Чортківського клубу ще до матчу був солідний гандикап у 5 очок, їм потрібно було повертати прихильність своїх вболівальників. Адже останню перемогу чортківчани святкували ще 3-о липня, розгромивши на "Харчовику" хоростківську "Зорю" (3:0).

Як проходитиме гра можна було помітити одразу – "Чортків" грав першим номером, а "Добрівляни" ж сподівалися лише на контратаки. Але це зовсім не означає, що господарі поля чимось поступалися чортківчанам. Так, вже на 5-й хвилині, після подачі з кутового – тринадцятий номер "Добрівлян" головою пробивав у "дев'ятку" – Чесановський виручив.

Трішки згодом нагоду розпечатати ворота суперників мала й чортківська команда. Отримавши пас у карній зоні суперників Василь Рибак вдарив поруч із ближньою стійкою воріт.

Решта першого тайму проходила в доволі жорстокій боротьбі з, можливо, деякою перевагою чортківчан. Хоча  гості не давали про себе забути, весь час вибігавши в небезпечні "контри".

Початок другого тайму нічим не відрізнявся від першого: "Чортків" контролював м'яч, але на більше спромогтися не міг. Ближче до середини другого тайму чортківські футболісти помітно підсіли, чим одразу ж почали користуватися господарі. Піймавши чортківчан на контратаці, "дев'ятка" "Добрівлян" вийшов віч-на-віч із кіпером "Чорткова", але той парирував удар.

На цьому господарі поля не зупинилися. Одразу ж через хвилину восьмий номер, після доволі симпатичної комбінації, в падінні пробив вище воріт. Це вже був другий тривожний дзвіночок для чортківчан у другому таймі…

Під завісу другого тайму "Добрівляни" все-таки добилися свого. Після достатньо таки масивної атаки господарів, гравець "Добрівлян" з-за штрафної не сильно пробив, м'яч зрадницьки зачепив пальці кіпера "Чорткова" та влетів у сітку воріт – 1:0!

І тут же нагоду відігратися втратили чортківчани. Після подачі Ціха нікому було закрити дальну стійку. А трішки згодом – Василь Рибак, пробравшись у карну зону "Добрівлян", пробивав, але не влучив…

Пролунав суддівський свисток. 1:0! "Чортків" не виграє вже п’ятий матч підряд, що не може не хвилювати. На черзі – безумовний лідер чемпіонату – "Тернопіль". Котрий в цьому сезоні не знає жалю.

Проте, на те ми і вболівальники, щоб завжди вірити у свою команду! Тому 21 серпня о 16.00 – всі на стадіон підтримувати "Чортків"!

 

Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1110 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!