Вівторок, 19.03.2024, 07:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 17 » Чортківчани громлять гостей із Бучача! "Чортків" 3:0 "Колос" (+ФОТО)
20:56
Чортківчани громлять гостей із Бучача! "Чортків" 3:0 "Колос" (+ФОТО)
Троян вдруге забиває Бучачу ! 

ФОТОРЕПОРТАЖ З МАТЧУ (фото Андрія Саварина)

  Вже більше місяця чортківчани не відчували смаку перемоги. Нагадаю,  востаннє наша команда брала три очки ще у кінці травня, тоді команді-суперниці було зараховано технічку поразку (29 травня – "Заліщики" 0:3 "Чортків").

  Подивившись на рахунок зустрічі можна подумати, що гра для господарів виявилася легкою літньою прогулянкою. Та це було зовсім не так. Впевненою цю перемогу назвати аж ніяк не можна, хоча рахунок вдалося довести до розгромного.

  Спершу розкажу Вам про те, що відбувалося до початку гри. Несподівано для всіх по мікрофону оголосили, що до слова запрошується Юрій Чижмарь (екс-голова тернопільської обласної державної адміністрації). Виявилося, що завітав він до нашого містечка не спроста. Виступив з привітальним словом, а на кінець – подарував юним чортківським футболістам форму та м'ячі. Щойно Юрій завершив говорити, як до мікрофону підійшов представник асоціації підприємців Чортківщини, який від лиця своєї громади подарував дітям кілька футбольних м’ячів.

  Слідкуючи за розминкою гравців однієї та іншої команди було одразу видно, що темп гри сьогодні високим не буде. Ще б пак! Термометр показував безжальні 32 градуси за Цельсієм! Не футбольна погода, відверто кажучи. Та людей погода не злякала – вболівальників була достатня кількість.

  З самого початку гри, здавалося б, команди мали б демонструвати рухливий, швидкісний футбол, та спека настільки вбивчо впливала на гравців, що дійсно високих швидкостей ми так і не побачили. Зате побачили неймовірно велику кількість гольових моментів. Один із них трапився вже на п’ятій хвилині поєдинку. Це Троян виконав рейд на правому фланзі, віддав зрячу передачу в центр, де "дев'ятка" чортківчан прийняв м'яч та вже з вбивчої позиції розстрілював кіпера гостей! Проте, удар видався прямо в груди голкіперу… Хвилиною пізніше вже восьмий номер господарів ввірвався у вільний коридор, що виник на правому фланзі та прострілював в центр, та на його передачу ніхто не відгукнувся.

  Ближче до середини тайму загрожували вже воротам "Чорткова". Микола Левчук "обрізався" в обороні, вивівши гравця "Колоса" віч-на-віч із нашим кіпером, але той дивовижним чином парирував м'яч, чим зірвав шквал оплесків у свій адрес! Миттю пізніше знову гравець гостей виривався на побачення з Юрієм Зяньком, та на цей раз нас врятував зафіксований суддею офсайд.

  Гра повільно змістилась на половину поля господарів. Моменти біля воріт чортківського голкіпера з'являлися один за одним. Спершу, після затяжної атаки, "сімка" "Колоса" пробив трішки невлучно. Потім пройшла верхова подача в штрафну, де знову хтось із гравців гостей смачно приклався до круглого головою – знову трішки невлучно. Характерно, що ці всі моменти створювалися внаслідок провалів лівого захисника чортківчан.

  На 25-й хвилині гості знову могли повести у рахунку. Хтось із гравців "Чорткова" на лівому фланзі програв боротьбу своєму опоненту та був змушений фолити. Гості виконали прекрасну подачу в карну зону чортківчан, а звідти потужний удар по воротах наніс 18-й номер гостей – кіпер знову виручає!

  І нарешті, мабуть, зіграло футбольне правило "не забиваєш ти – забивають тобі". Чортківчани заробили перспективний штрафний на лівому фланзі. Виконувати його взявся Троян. Чи то удар, чи то простріл Корнелія влучив чітко в ближній кут воріт гостей! Та ще й мяч вдарився об газон перед самим воротарем – без шансів для кіпера, рахунок відкрито!

  Наскільки ви вже зрозуміли, друга половина першого тайму була саме за "Чортковом". Гості ще не встигли оговтатись від пропущеного голу, як Троян розписався у їхніх воротах вдруге. Чортківська "дев'ятка" на правому фланзі прорвав оборону "Колоса", зупинився, віддав передачу на "восьмого" номера господарів, а той в дотик переправив на Корнелія, який вже з кількох метрів в падінні перевів шкіряну сферу в ворота – 2:0!

  Та вже на першій доданій хвилині у першому таймі гості могли скоротити різницю в рахунку. Чотирнадцятий номер бучацької команди вискочив на рандеву з нашим кіпером, обіграв його (!), та перша спроба пробити по воротах виявилася невдалою і поки він готувався пробити вдруге – захисник чортківчан в героїчному падінні вибив м'яча в аут!

  Вже ближче до середини другої 45-хвилинки "Колос" знову міг відігратися.  Тринадцятий номер гостей, знаходячись у нашій карній зоні, прицільно пробивав у дальній кут, та  навіть тут Юрій Зянько в фантастичному стрибку дістав круглого та перевів на кутовий! Можливо, бучацькому гравцю слід задуматися над зміною номера? :) Жарт, звичайно.

  Кількома миттєвостями пізніше гості знову могли відзначитись у воротах Зянька. П’ятнадцятий номер "Колоса" вибіг на побачення з нашим кіпером і знову не зміг його переграти! Це просто фантастика! Аби порахувати скільки сейвів сьогодні виконав воротар "Чорткова" не вистачило б пальців на руках і ногах.

  А на другій доданій хвилині всім відоме футбольне правило, яке ми вже нині згадували, знову зіграло злий жарт із бучацьким клубом. Микола Кушнір перервав атаку гостей в центрі поля, прискорився, віддав передачу на чортківську "тринадцятку", а той виконав рейд метрів на 40, після якого прострілив вздовж лінії воротарської – замкнувши передачу Віктор Слободян поставив жирну крапку в сьогоднішньому протистоянні – 3:0!

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 5401 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 2
2 Колгоспник  
0
PS
Сайт не очень хорошо работает, движок тупит

1 Колгоспник  
0
Помню футбол 60-х. годов. "Колос" Бучач-"Дружба" Чертков. Это было зрелище!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!