Вівторок, 19.03.2024, 05:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 20 » "Чортків" та теребовлянська "Нива" сильнішого не виявили
20:46
"Чортків" та теребовлянська "Нива" сильнішого не виявили

У третьому турі першості Чемпіонату області чортківський колектив у запеклій боротьбі з теребовлянською "Нивою" здобув лише один заліковий бал, та цього виявилося цілком достатньо, щоб зберегти за собою першу сходинку у турнірній таблиці.

Жвавіше гру розпочали господарі поля, що не дивно. Теребовлянці намагалися форсувати події. Так, уже на третій хвилині рахунок міг стати на користь "Ниви", та цьому завадив кіпер чортківчан Юрій Зінько. Та, не пройшло й пари хвилин, як господарі таки повели в рахунку. Назар Панчук записав на себе влучний постріл.

Гра будувалася на приблизно рівній боротьбі, обидві команди виконували тренерські завдання – теребовлянцям потрібно було укріпляти рахунок, а гостям, в свою чергу, слід було відігруватися. За словами гладячів, невеликою територіальною перевагою, на правах господарів, у першому таймі володіли гравці "Ниви". Але на 23-й хвилині Микола Кушнір зміг скористатися нагодою та переправити шкіряну сферу у ворота суперників, зрівнявши рахунок. Інтрига у матчі зажевріла.  

У другому таймі, на подив глядачів, ініціативу вже забрали до своїх рук, вірніше – ніг, гравці "Чорткова", раз за разом турбувавши теребовлянського кіпера. Та дебют тайму чортківчанам знову не вдався. Спершу Зінько відверто врятував "Чорктів" від голу, а вже за кілька хвилин капітулював перед тим же таки Панчуком – дубль на його рахунку!

Проте, наказу складати зброю у чортківчан не було. Вже за 5 хвилин Максим Коваль влучним пострілом відновив статус-кво! А трішки згодом Максим міг розписатися у чужих воротар знову, та воротар дивом парирував удар, а на добиванні неточно зіграв Кушнір.

Тож, в підсумку – бойова нічия 2:2! Чортківчани двічі поспіль програвали по ходу матчу, та змогли перенаправити гру у потрібне їм русло, вирвавши нічию.

Наступний тур "Чортків" пропускає згідно із календарем, котрий нещодавно опублікували. Чортківська публіці доведеться чекати аж до третього червня, коли в гості завітає "Нива", цього разу – із Підгайців.

P.S. Чому не потрапляють до складу Сергій Скалій та Корнелій Троян? Сергій отримав серйозну травму у першому турі чемпіонату із "Заліщиками", у нього перелом ключиці. Щодо Корнелія, то він переніс операцію на коліно. Але  якщо вірити позитивним прогнозам, він зможе вийти на поле третього червня, бодай на кілька десятків хвилин. 

 Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1999 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 1
1 stim  
0
А чому Жидоніка два матчі поспіль не видно?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!