Четвер, 25.04.2024, 04:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 25 » "Чортків" та збаразький "Галич" сильнішого не виявили
20:17
"Чортків" та збаразький "Галич" сильнішого не виявили

Думаю, статтю слід почати із короткого екскурсу про гравців, котрі вже відновилися від травм, отриманих у матчі з "МарСпиртом" два тижні тому. Сергій Скалій та Руслан Хома повернулися до команди та прийняли участь в сьогоднішньому матчі. Щодо Юрія Побуринного, який отримав червону карточку у тому ж таки матчі з "МарСпиртом", то чортківські вболівальники його у цьому сезоні вже не побачать. Так вирішив контрольно-дисциплінарний комітет, дискваліфікувавши Юру на 8 матчів, тобто до кінця сезону.

А тепер можна поговорити і про матч. Ударів по воротах "Галича" було дуже мало, тому логічно було б згадати про ті, які все таки мали місце нині. На другій хвилині Футрик вистрілив по воротах, удар був простий для кіпера, але зафіксувати м'яч йому вдалося лише з другої спроби.  А вже на дванадцятій хвилині кіпер чортківчан Чесановський в неймовірному стрибку парирував удар з штрафного.

Але кілька хвилин по тому "Чортків" все таки пропустив. Це чотирнадцятий номер "Галича" отримав передачу в карній зоні чортківчан та зльоту поклав шкіряну сферу в дальній кут, Чесановський безсильний – 0:1!

Хоч гол і "засмутив" господарів, але впадати у відчай та здаватися ніхто не збирався. Одразу ж Скалій мав дві нагоди зрівняти рахунок. В першому моменті промах Сергія зрозуміти можна, скажімо – не ліг мяч на ногу. Але от хвилиною пізніше чортківчани вибігли в чудову контратаку, крапку в якій мав ставити саме Сергій – втім, м'яч полетів значно вище воріт…

Кількома миттєвостями пізніше вже Василь Рибак з розвороту в штрафній пробив поруч зі стійкою. А Ковальчук, після подачі з кутового, парашутом закидав круглого під дальню стійку, але там вже з пустих воріт м'яч вибив захисник "Галича".

Пролунав свисток судді. Футболісти – у підтрибунні приміщення, глядачі – до магазину за зернятами та "Колою". Двоякі відчуття від першого тайму, звичайно. Просто жахлива перша частина першої 45-хвилинки. Втім, симпатична кінцівка.

Щоб зрівняти рахунок у другому таймі чортківчанам  знадобилася лише одна хвилина. Це Ростислав Ціх переправив мяч у ворота після цілої серії рикошетів – 1:1!

На 52-й хвилині Ціх міг зробити дубль, але його удар зі штрафного з труднощами парирував збаразький голкіпер. На 75-й хвилині він знову пробивав штрафний – цього разу поруч із дев'яткою…

А на  83-й хвилині від поразки "Чортків" врятували якісь Вищі Сили, по іншому не скажеш. Чесановський не зміг зафіксувати дальній удар когось із гравців "Галича",  круглий відлетів до дев'ятого номера  збаразької команди і той з трьох метрів (!!!) вліпив у стійку! Відверто пощастило в цьому епізоді чортківчанам.

Так гру і дограли – без моментів, без швидкостей, без прагнення вирвати перемогу. Говорити, що ми награли на щось більше за нічию - не варто. Далі чортківчан очікує виїзд у Кременець, де зіграють матч з "Буревісником", в якого просто необхідно вигравати.

Тарас Заяць, спеціально для  www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1021 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!