Вівторок, 19.03.2024, 06:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 1 » "Чортків" руйнує копичинецьку "Надію". "Чортків" 1:0 "Надія"
20:56
"Чортків" руйнує копичинецьку "Надію". "Чортків" 1:0 "Надія"

Заключного туру першого кола Чемпіонату області чортківські вболівальники чекали з неабияким нетерпінням. Ще б пак, на цей раз до Чорткова завітали в гості гравці копичинецької "Надії"! Для тих хто не знає – більшість гравців теперішньої "Надії" попередній сезон проводили в марилівському "Марспирті", котрий був запеклим ворогом чортківського колективу. Всі ми пам’ятаємо скільки  дрібних сутичок, вилучень та справжніх бійок було на матчах між цими командами. Та й сьогоднішній матч не став виключенням – бійку ми таки побачили. Але про це пізніше.

В Чорткові знову стояла неймовірно спекотна погода, але навіть цей фактор не вплинув на видовищність гри. Ну, хіба що в перші 10-15 хвилин зустрічі. У дебюті першої 45-хвилинки гра була доволі рівна, можливо, з невеликою перевагою гостей. Всі атаки "Надії" заключалися в намаганні закинути м'яча "за комір" нашим захисникам. Та весь час чортківські оборонці виходили переможцями у цих протистояннях, а, бувало, допомагав зафіксований арбітром офсайд.

Першій по-справжньому небезпечний момент виник вже у середині тайму біля воріт гостей. Кушнір заробив перспективний штрафний. Віктор Цілінський наважився на удар з солідної дистанції та влучив у поперечину! Вірніше, кіпер переправив м'яча у неї.

Не встигли гості оговтатись від цього моменту, як чортківчани знову змарнували нагоду вийти вперед. Микола Левчук отримав круглого в штрафній та пробив кількома метрами вище воріт…

Копичинецький футбольний колектив здебільшого контролював гру, втім гольових моментів за першу половину зустрічі вони так і не створили. "Чортків" ж у цій справі був явним лідером. І під завісу тайму одна з атак чортківчан таки закінчилась взяттям воріт. Це лівий захисник господарів прорвався по своєму флангу, обігруючи всіх, хто траплявся йому на шляху. Добравшись до штрафної, він делікатно перекинув кіпера "Надії", котрий "стелився" йому в ноги – 1:0!

Пропустивши гол, гості на мить забули про принципи "чесної гри", так званого "fair-play". Микола Кушнір отримав ушкодження, інший гравець "Чорткова" вибив шкіряну сферу за межі поля. Вводивши м'яч в гру, гості не повернули його чортківським гравцям, за що були освистані вболівальниками.

А от у другому таймі стало вже по-справжньому спекотно, навіть тим, хто ховався від сонця в затінку. Спершу "15-й" номер гостей прорвався на правому фланзі у вільний "коридор", досить гостро прострілив вздовж штрафної, та на його пас ніхто не відгукнувся.

І вже кількома хвилинами пізніше сталося те, без чого ще не обходився жоден матч між цими командами – відбулася бійка. Все почалося з маленької сутички у центрі поля. Та лайливі слова і штовханина зробили свою справу. Після цього масового "заворушення" судді відійшли, аби порадитись та вирішити - хто і яке покарання заслужив. В результаті вилучення отримав центральний півзахисник "Чорткова" Цілінський та гравець "Надії".

Коли за межі поля вийшли два гравці – гра стала значно веселішою. Моменти посипались градом на одні й інші ворота. Перше "13-й" номер "Чорткова" (автор голу) знову виконав 50-метровий рейд по лівому фланзі, обігравши всіх суперників. Залишалось лише віддали прицільну передачу в карну зону, де зовсім вільний стояв Микола Левчук. Та  нашому лівому захиснику не вистачило майстерності, чи то сили, аби виконати точний пас на вільного форварда. М'яч перелетів Левчука, але там його підхопив "9-й" номер "Чорткова", який буквально з кількох метрів розстрілював голкіпера гостей – та знову мимо…

Трішки пізніше вже інший форвард чортківчан – Кушнір – міг подвоїти рахунок. Та і тут нашому гравцю не вистачило майстерності. По-перше – дуже довго Микола обробляв м'яч. По-друге – удар видався зовсім легким для воротаря.

Останні хвилини поєдинку проходили повністю на половині поля "Чорткова". Хтось із гравців "Надії" гарматним пострілом відправив круглого у стійку воріт Зянька, а на добиванні Михайло Тесовський із двох (!!!) метрів не зміг влучно переправити м'яч в чортківські ворота.

І вже на останній 96-й (!) хвилині матчу "Надія" таки могла вирвати нічию. Хтось із гравців копичинецького клубу, ввійшовши в карну зону чортківчан, пробив поруч зі стійкою. Деякі вболівальники гостей навіть радісно крикнули "Гол!". Тож, "Чортків" у надважкому поєдинку здобуває  3 залікові пункти у свою скарбничку.

 

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 3783 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 3
3 льолік  
0
Не можна адміну сайту подавати звіти з матчів тільки з позитивним результатом,а треба висвітлювати всі ігри,як кажуть бути з командою і в радості і в горі!

1 ! Футболіст !  
-1
Ніхрена собі. Оце так Чортків перебільшує.Вилучення граця ФК Копичинець ... За що ? Фол у центрі поля до того ж дрібний. Справжніми провокаторами у бійці виступили гравці команди ФК "Чортків"і їхній тренерський штаб. А у випадку з фейр-плей, то це взагалі п****: 1.Гравець вибив мяч навіть незнаючи що на полі його одноклубник. 2.Звичайно симулювати що тягнути час уміють усі. 3. Наш гравець навіть не помітив чому мяч був за межами поля. Судді звичайно віддали перевагу господарям.

2 INGLATER  
0
Вилучення вашого гравця справедливе. Адже, саме від Гондза всі перше почули "гаряче" слівце, а вже потім підключились і чортківські гравці.
Фейр-плей - немає сенсу сперечатися. Всі все бачили.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!