П`ятниця, 29.03.2024, 08:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 25 » "Чортків" 0:0 "Дністер". Рівна гра – рівний і результат
14:22
"Чортків" 0:0 "Дністер". Рівна гра – рівний і результат
У десятому турі Чемпіонату області з футболу Чортківський клуб вдруге не зміг переграти своїх опонентів із Заліщиків, а саме - ФК "Дністер".

З перших хвилин поєдинку ініціативу взяли під свій контроль гості. Їхні атаки проходили флангами, після чого м’яч "завантажувався" в карну зону, де чортківські захисники без проблем розряджали ситуацію. За стартові десять хвилин "Дністер" виконав цілу дюжину кутових, проте, до якихось серйозних моментів справа так і не доходила.

Аж тут, на 12-й хвилині матчу, капітан чортківчан Іван Футрик промчав правим флангом, залишивши захисників позаду себе, і віддав зрячу подачу в штрафний майданчик на зовсім вільного Корнелія Трояна! Останній небезпечно пробивав головою – м'яч пройшов поруч із дальньою стійкою. Це була перша реальна можливість відкрити рахунок у матчі.

Чортківчани нав'язували  боротьбу заліщицькій команді на кожному клаптику поля, намагалися опустити м'яч на землю та спокійно контролювати хід поєдинку. Гра була досить жорсткою, на полі було багато зіткнень, після котрих гравці не завжди швидко підводилися.

У першому таймі у "Дністра" не було жодної реальної нагоди, щоб відкрити рахунок. У чортківчан картина була веселішою, проте реалізація – нульовою. На 36-й хвилині Сергій Скалій згаяв  найкращий момент у матчі: отримав м’яча у штрафній суперника та, не думаючи, зльоту намагався розстріляти ворота. Нажаль, удар не вдався - круглий повільно пролетів поруч зі стійкою.

Другий тайм, на відміну від першого, активніше розпочали господарі поля. Контролювали м'яч, грали в короткий пас, саме чортківчани диктували ритм і темп гри.

На 65-й хвилині виник доволі спірний епізод. Після сумбуру в штрафному майданчику суперників, якого було дуже багато в цьому матчі, шкіряна сфера влучила у руку захиснику "Дністра"! Проте, головний арбітр матчу порушення в цьому епізоді не вгледів і пенальті не призначив.

В середині другого тайму "Чортків" дещо підсів, потрібні були свіжі сили. Так, на 69-й хвилині, "десятка" "Дністра", після флангового проходу, отримав м’яча в карній зоні та зльоту пробив – вище воріт! А вже на 73-й хвилині інший гравець гостей впритул розстрілювала кіпера "Чорткова" – Дениса Чесановського, але, на щастя, м'яч влучив у ближню стійку та вийшов за межі поля.

Після цих двох небезпечних атак "Дністра" м'яч знову надовго застряг у центрі поля. З наближенням фінального свистка сумніви в тому, що рахунок зміниться, повільно згасали.

Останній шанс вирвати перемогу "Чортків" мав на 85-й хвилині - Віталій Іваськів головою пробивав вже у карному майданчику суперника, проте - удар заблокував захисник.

Отож, свисток судді зафіксував рівну гру та рівний результат – 0:0! 

Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1300 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 3
3 stim  
0
Заліщики вище в таблиці, але зіграли в нічю

1 Faino  
0
Шкода, що втрачаємо очки... Вдома цього не можна допускати...

2 INGLATER  
0
Ну, Заліщики все таки вище нас в таблиці..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!