Четвер, 25.04.2024, 07:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 11 » Чортківчани вп'яте не змогли обіграти "спиртовиків". "Чортків" 0:1 "Марилівка".
20:43
Чортківчани вп'яте не змогли обіграти "спиртовиків". "Чортків" 0:1 "Марилівка".

Мінімальною поразкою чортківчан закінчився поєдинок останнього туру чемпіонату області у матчі із марилівським "МарСпиртом". Важко знайти щось позитивне у цьому результаті, окрім того, що для "Чорткова" турнір не закінчується, а продовжується. Вже завтра ми дізнаємося календар фінальної частини турніру. Там чортківчани зіграють ще із чотирма "новими" командами – "Бережанами", збаразьким "Галичем", "Кременцем" та "Великими Гаями".

А тепер про саме дійство, про гру. На поле вийшов зовсім інший "МарСпирт", не схожий на той, що обіграв чортківчан у півфіналі кубка. Від намагання контролю м'яча не залишилося абсолютно нічого. Складалося враження, що "спиртовики" приїхали за нічиєю. Втім, грубощів на полі вистачало. Гра проходила повністю без небезпечних моментів, а перший удар відбувся аж під середину тайму.

М'яч безнадійно застряг у центрі поля. У першій 45-хвилинці чортківську публіку схвилював лише грубий фол марилівця Ігоря Вонса на гравцю "Чорткова". Арбітр матчу це порушення оцінив вилученням футболіста "Марспирту" із поля. Штрафний удар виконав Ростислав Ціх, та ще й як виконав! Просто таки гарматним пострілом влучив у стійку воріт! Ці події (вилучення та стійка) примусили вболівальників очікувати другого тайму із більшим оптимізмом. Правда, згодом виявилося,  що дарма…

У перерві перший заступник голови райдержадміністрації Ростислав Філяк повідомив глядачів про подарунки, котрі отримали юні чортківські футболісти із ДЮСШ. Вони були презентовані завдяки спонсорській допомозі нашого земляка Олександра Петрички – тележурналіста "П’ятого" каналу. Після аплодисментів за вчинок пана Олександра гра продовжилася.

Другий тайм не приніс нового. Мали місце ціла безліч достатньо жорстких зіткнень, після яких футболісти не надто швидко підводились із газону "Харчовика". А на 55-й хвилині ФК "Чортків" власними стараннями вирівняв шанси команд на успіх. Арбітр показав другу жовту картку (а отже - автоматично і червону) Юрію Побуринному за доволі грубе зіткнення із гравцем "МарСпирту" (перший "гірчичник" Юра отримав за розмови із арбітром). Чесно кажучи, все по ділу…

  На жаль, на "Чортків" це вилучення вплинуло аж надто погано, адже саме Юра в багатьох випадках був гравцем, котрий розпочинав атаки. Тож, про перемогу всі потихеньку перестали мріяти, головною задачею стало втримати нічию, чого не вдалося зробити…

"Марспирт" провів кілька атак, спершу кіпера Чесановського перевірили ударом у дальню "дев'ятку" – виручив, нічого не скажеш. Однак, не пройшло і п’яти хвилин, як гості повели в рахунку. Це Михайло Клим обігрався "в стінку" із іншим гравцем "МарСпирту" та влучно подав на голову Богдану Лірському, котрий розстріляв ворота "Чорткова" – 0:1!

В цей час на "Харчовику" щасливими виглядали лише вболівальники "спиртовиків", котрий можна було порахувати на пальцях. Чортківські ж вболівальники, чисельність яких наближалася до тисячі, розчаровано затихли… Здавалося, що ніхто не вірив у "камбек" чортківчан.

На 75-й хвилині Віктор Цілінський міг відновити баланс у рахунку, проте влучив у перекладину. Хоча там суддя зафіксував офсайд, досить спірно...

А вже на першій доданій хвилині другого тайму Іван Футрик міг вирвати нічию, але і цього разу марилівського кіпера виручила стійка.

Свисток судді зафіксував мінімальну перемогу "спиртовиків". Втім - не будемо впадати у відчай, турнір для ФК "Чортків" продовжується, тож очікуємо завтрашнього жеребкування календаря.

Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1010 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!