П`ятниця, 26.04.2024, 16:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 3 » "Чортків" 3-0 "Зоря". Як по нотах...
20:17
"Чортків" 3-0 "Зоря". Як по нотах...

Візит хоростківської "Зорі" для чортківського футбольного колективу ніяк не прогнозував "легку прогулянку", багато хто навіть називав цей матч центральним у турі, адже для двох команд зараз як ніколи важливі залікові пункти.

"Зоря" не змогла розжитися очками у Монастирськах,  де програла місцевій "Галичині", яка на даний момент є однією з аутсайдерів,  із рахунком 2-1. А перед цим у "рідних стінах взяли" лише одне очко  в матчі проти "Добрівлян", котрі є головним суперником "Зорі", у боротьбі за четверту сходинку.

"Чортків" ж підступив до гри у значно веселішому настрої. Розгромивши "Колос" із Бучача (3-0), чортківчани впритул наблизилися до трійки лідерів, а саме до Заліщиків та Марилівки, які випереджали чортківський колектив лише на 1 очко. Тому мотивації підопічним Івана Брикайла вистачало.

Напередодні матчу випав дощ, тому поле добряче змокло. Акцентувати свою гру  на техніці  було марно, автоматично на перший план вийшли команді дії.

Чортківчани почали насідати на ворота голкіпера "Зорі" вже з перших хвилин. Так на другій хвилині нападник ФСК "Чортків" Ігор Жидонік, отримавши простір, наніс сильний удар прямо у воротаря. На п’ятій хвилині такий же прохід з ударом виконав Корнелій Троян. Чортківські футболісти помітили незлагоджені дії хоростківської "Зорі" у центрі оборони та намагалися користуватися цим.

Першого голу вболівальники, яких було достатньо багато, чекали пів тайму. На 25-й хвилині хтось із гравців "Чорткова" виконав простріл у штрафний майданчик – м’яч потрапляє у руку захиснику "Зорі" – пенальті! Його наважився виконати капітан команди Іван Футрик. Удар – м’яч та голкіпер розходяться у різні кути – 1:0!

Практично одразу нагоду відігратися втратили гості поєдинку. Після низки передач, м’яч все-таки дійшов у карну зону, там хтось із гравців "Зорі" наніс удар, але м’яч влучив у півзахисника "Зорі". На такій невеселій для хоростківського колективу ноті і завершився перший тайм.

Щойно суддя дав свисток на другий тайм, як "Чортків" забив вдруге. Ігор Жидонік, після втрати хоростківськими футболістами м’яча у центрі поля, віддав націлений нас на Корнелія Трояна, котрий вийшов на рандеву із кіпером "Зорі" та не схибив – 2:0!

На 2:0 чортківські футболісти не зупинилися, весь час проводячи на території своїх суперників. У таких випадках гол не змушує довго чекати, так сталося і цього разу. На 66-й хвилині Корнелій Троян, якого можна назвати героєм поєдинку, отримав "круглого" вже у штрафній суперника, обробив його під зручну ногу та "поклав" у дальню "дев'ятку" – 3:0!

На цьому матч можна було б закінчувати. Та "Зоря" вирішила гучно хлопнути дверима. Після сутички із Андрієм Дуткою, хтось із гравців "Зорі" отримав другу жовту карточку та покинув поле.

Пролунав свисток судді, котрий зафіксував чергову впевнену перемогу ФСК "Чортків" із рахунком 3:0!

 Тарас Заяць, www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1624 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 3
3 stim  
0
ФК Чортків супер особливо Ігор Жидонік

1 Faino  
0
Так тримати! Ура! smile

2 INGLATER  
0
Далі - Марилівка, там буде видно реально силу команди tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!