Вівторок, 19.03.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Опитування
Чи вірите Ви в цьогорічний успіх "Чорткова"?
Всього відповідей: 205
Наступний матч
-
"Підгайці" - "Чортків"
12.08.2012 16:00
Чемпіонат області, 14  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Попередній матч
0:5
"Чортків" - "Теребовля"
01.08.2012 17:00
Чемпіонат області, 12  тур
Чортків, стадіон "Харчовик"
Партнери
Турнірне становище
#
Команда
Очки
1 Тернопіль22
2 Копичинці20
3 Заліщики17
4 Чортків15
5
 Борщів13
6 Бучач13
7 Теребовля9
8 Підгайці9
9 Монастир. 3
Результати матчів | 12 тур
Матчі
Бучач - Копичинці
Чортків- Теребовля
Підгайці +/- Монастир. 
Тернопіль - Заліщики
Борщів - вихідний
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 16 » "Чортків" 0:0 "Бережани". Тиха та спокійна нічия
20:29
"Чортків" 0:0 "Бережани". Тиха та спокійна нічия

   Найбільше жаль людей, що прийшли сьогодні на стадіон. Висидіти півтора години на такій погоді – це справжній подвиг. На термометрі позначка долізла аж до +5 та ще й часом дув сильний холодний вітер. Така ж погода була на  грі тижневої давності із Гаями. Але вболівальників сьогодні було все-таки більше. Прийшли лише справжні фанати!

Склад. Іван Брикайло ніяких варіацій із ним не робив у порівнянні із останнім матчем. Лише замість Максима Рижака на правий фланг оборони зі старту вийшов Андрій Дутка. Не надто вдало відіграв Максим попередній матч… Спишемо це як брак досвіду.

"Бережани". Не знаю чи якось змінилася ситуація у них із грошима за цей тиждень. Але на гру вони приїхали у повному складі і відіграли на пристойному рівні. Нагадаємо, що у минулому турі "Бережани" відмовлялися виходити на поле через великі заборгованості по зарплатні.

"Чортків"… "Чортків" міг пропускати вже у самому дебюті поєдинку. 16-й номер гостей отримав просто шикарний пас у штрафній та з кількох метрів розстрілював Яриша! Андрій врятував! Заслужив аплодисменти!  

Що одразу кидалося у вічі, так це постійні провали чортківчан на лівому фланзі. Там працювала пара "Архипенко-Іваськів". Вони періодично мінялися позиціями, то один сідав глибше, а інший націлювався більше на атаку, то навпаки.  Можливо, саме це посприяло зовсім нестабільній грі лівого флангу. Часто гравці "Бережан" простими "парашутами" виводили своїх товаришів по команді на ударні позиції, чи хоча б у вільний простір зліва, звідки і брали початок всі небезпечні моменти гостей.

В середині першого тайму трапилася ще одна пожежа біля воріт Яриша. Навіть цілих дві пожежі. Іваськів, граючи останнього захисника, почав мудрувати та намагався обіграти нападника "Бережан", але нічого в нього не вийшло. Форвард гостей відібрав м'яча та буквально з кількох метрів клав шкіряну сферу у дальній кут – і знову кіпер на висоті!!! Це ще не кінець! Гості одразу ж розіграли кутовий, удар – м'яч летів в нижній ближній кут, але по дорозі до воріт зачепив когось із гравців "Чорткова" та змінив траєкторію! Але Яриииииииииииш!!! Він в кошачому стрибку дістав м'яч!!! Андрій – БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!

На 40-й хвилині знову провалився лівий фланг, якому я виділив цілий абзац. М'яч знову опинився за спиною Архипенка, а 16-й номер гостей, прорвавшись у вільну зону, віддавав пас на "одинадцять", але передача адресата не знайшла… А могло би бути красиво.

Вже у другому таймі Футрик ніби вибігав віч-на-віч із кіпером, а виявилося, що ні. Він програв по швидкості захиснику та ще й вчасно вийшов страж воріт "Бережан".  Трішки пізніше – Ковальчук замикав дальню стійку після подачі з кутового, але кіпер гостей без проблем ліквідував загрозу. Притисли чортківчани гостей у другому таймі. Але ж потрібно перевагу втілювати у рахунок… На 70-й хвилині Троян з гострого кута наносив сильний удар, але і ця задача не стала для воротаря "Бережан" проблемою.

У гостей ж у другому таймі була лише одна нагода відкрити рахунок. Зате яка!  Подача з кутового – м'яч застряг у карній зоні чортківчан– але раптово відлетів до гравця "Бережан", який смачно приклався по м'ячу! Михайло Оліяр головою (!) виніс круглого вже з пустих воріт! Кіпер в цей час міг бути лише спостерігачем цього дійства, такі удари не беруться. Пощастило, нічого не скажеш.

Не можна сказати, що нічия – дуже прекрасний та чудовий результат. Але при такій грі – це максимум, чого могли досягнути чортківчани.  Далі нас очікує дуже складний виїзд у Збараж, де відбудеться поєдинок проти "Галича". 

 Тарас Заяць, спеціально для www.fc-chortkiv.at.ua

Переглядів: 1734 | Додав: INGLATER
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Design by Whiskasss © 2024
При будь-якому використанні матеріалів сайту,
посилання на www.fc-chortkiv.at.ua обовязкове!